Panthers egyre egészségesebb az 1. hét előtt

A Panthers egyre több pozitív hírt tud mondani a sérülésekkel kapcsolatban az 1. hét előtt.

"A helyes irányba tartunk." mondta a vezetőedző Ron Rivera.

A kezdő cornerback Charles Tillman és Josh Norman edzett hétfőn és úgy tűnik, jó úton haladnak afelé, hogy játsszanak az alapszakasz nyitón. Tillman agyrázkódást szenvedett a harmadik előszezon meccsen, a New England Patriots ellen. Norman az előszezon finálén sérült meg, a Pittsburgh Steelers ellen.

"Tillman végigvitte a protokollt. Minden rendben." mondta Rivera. "Josh az egyik utolsó lépésnél tart a protokollban. Mivel ma non-contact edzés volt, így tudott gyakorolni, ami nagyon jó volt. Még egy akadályt kell leküzdenie, és le is fogja, remélhetőleg holnap, vagy szerda reggel."

Az All-Pro center, Ryan Kalil, akinek megsérült a térde a második előszezon meccsen, a Dolphins ellen, elvégzett némi munkát az oldalvonal mellett és a legjobb úton van afelé, hogy játsszon a Jacksonville Jaguars ellen.

"Kalil jól nézett ki ma. Jól futott." mondta Rivera. "Nagyon örülünk, és meglátjuk, hogyan reagál mindenre reggel."

A defensive tackle Star Lotulelei, akinek megsérült a lába az edzőtábor elején, folyamatosan fejlődik. Az atlétikai edző Ryan Vermillion-nal dolgozott ez edzés során.

"Ez már nehéz." mondta Lotulelei, aki nem bocsátkozott vitába az állapotát illetően. "Ott akarok lenni, de ezen át kell esnem, biztosnak kell lennem abban, hogy 100 százalékos vagyok, mielőtt visszatérek, mert ez egy hosszú szezon."

Ezen kívül a defensive end Charles Johnson (trapézizmok), a wide receiver Jerricho Cotchery (ágyék), a safety Colin Jones (ágyék) és a cornerback Teddy Williams (ágyék) is edzett hétfőn.

Johnson nem játszott az előszezon során, de már dolgozik a kondícióján, és arra készül, hogy játszani fog.

"Kész leszek." mondta Johnson. "Megpróbálom vasárnap visszakapni a teljes sebességem."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu