Ryan Mallett kezd a Panthers ellen

A múlt hétvégi mérkőzést követően Ryan Mallett előlépett a Houston Texans kezdő irányítójává. A csapat vasárnap este a Carolina Panthers vendégeként lép pályára és úgy készülnek, hogy Mallett lesz a kezdőirányítójuk.

Erről maga a Texans vezetőedzője, Bill O'Brien számolt be pedig két nappal ezelőtt még azt nyilatkozta, hogy vasárnap fog dönteni a kezdőirányító személyéről.

Az idei offseasonban szerződtetett Brian Hoyer az edzőtáborban legyőzte Mallett-et így Ő kezdhetett a Kansas City Chiefs elleni nyitómérkőzésen de nem igazán ment neki a játék és a mérkőzésen vége előtt lecserélték.

Hoyer-nek két turnovere (interception és fumble) volt a saját célterületéhez közel, 34-ből 18 sikeres átadással, 236 passzolt yardal és 1 touchdownnal zárt. A csereként beállt Mallett 13 átadásából 8 volt sikeres, 98 passzolt yarddal és 1 touchdownnal zárta a mérkőzést.

A Texans felkészülését a Hard Knocks című sorozatban figyelemmel követhettük és O'Brien a kamerák előtt közölte a két irányítójával, hogy Hoyer lesz a kezdő.

Az edző később közölte a stábjával, hogy Hoyer gyenge játéka esetén nem fognak a negyedik hétig várni a cserével. A jelek szerint tartotta a szavát de a szezon szempontjából nem sok jót ígér az irányítócsere (amikor nem sérülés miatt következik be), csak nagyon kevés alkalommal jött ez be a múltban.

(nfl.com, Fotó: battleredblog.com, sbnation.com)