Johnny Manziel kezd holnap a Titans ellen

12002242_10152977544656431_6342062858666085283_n.pngA Cleveland Browns kezdőirányítója Josh McCown még mindig nem ment át az agyrázkódás esetén előírt protokollon így mostanra biztossá vált, hogy Johnny Manziel lesz a kezdőirányító a holnap esti Tennessee Titans elleni mérkőzésen.

McCown a múlt heti New York Jets elleni mérkőzés első negyedében, az első támadássorozat végén sérült meg és be kellett fejeznie a találkozót. A drive során egész magabiztosan vezényelte a csapatát, de túlságosan bátor volt amikor egy futás végén mindenképpen touchdownt akart szerezni.

McCown helikoptere. Respect a bátorságért de az edző helyett biztosan léptem volna a fejét. Lábbal előre csúszik és 3 pont. Ehelyett lost fumble és agyrázkódás.

McCown kiesése után jött Johnny Futball. A másodéves irányító jól kezdett azonban az idő előrehaladtával egyre több hibát vétett. Hamar megszerezte az első TD-jét az NFL-ben de ezt interception követte. 24 passzkísérletéből 13 volt sikeres, 182 passzolt yardot, 1 touchdownt és 1 interceptiont szerzett, 75.3-as irányítómutatóval zárt.

A sors érdekessége, hogy Manziel aki a tavalyi Draft sztárja volt az idei Draft egyik sztárja ellen lesz kezdő holnap este. Az NFL új üdvöskéje Marcus Mariota szenzációsan mutatkozott be a múlt héten, 4 touchdownt passzolt és tökéletes irányítómutatóval zárt az első mérkőzésén.

Manziel könyöksérüléssel bajlódott az előszezon végén és az utolsó két találkozót ki is kellett hagynia. Biztosan Ő fog kezdeni a Titans ellen de nem biztos, hogy Ő is fogja befejezni. Ha kiújulna a sérülése akkor a nemrég szerződtetett Austin Davis ugrik majd be a helyére.

(nfl.com, Fotó: cbssports.com)