Andrew Luck limitált edzésmunkát végzett

Jelenleg kérdéses, hogy az Indianapolis Colts irányítója Andrew Luck pályára tud-e lépni a hétvégi Jacksonville Jaguars elleni mérkőzésen. A 26 éves irányító vállsérüléssel bajlódik és sorozatban a második edzésnapon is csak limitált munkát végzett.

A Colts vezetőedzője Chuck Pagano egy tegnapi nyilatkozatában elárulta, hogy irányítója megsérült a múlt hétvégi Tennessee Titans elleni mérkőzésen de nagyon bizakodóak az állapotával kapcsolatban. Véleménye szerint Luck nem fogja kihagyni a hétvégi mérkőzést.

Luck igazi vasembernek számít, a 2012-es Draftolása óta pályára lépett az összes mérkőzésen. Távollétében Matt Hasselbeck és Alex Tanney gyakorolt a csapattal. Nagy meglepetést okozna ha Luck kihagyná a Jaguars elleni mérkőzést de ha ez mégis bekövetkezik akkor biztosan Hasselbeck lesz a kezdőirányító.

Luck és az egész csapat meglepően gyengén kezdte az alapszakaszt és egy esetleges sérülés sok mindent megmagyarázna ezzel kapcsolatban. Bár Pagano állítása szerint az irányító csak a Titans ellen sérült meg így ez nem lehet magyarázat az első két fordulóban látott gyenge teljesítményre.

(nfl.com, Fotó: horseshoeheroes.com)