A Patriots kétéves hosszabbítást kötött a kezdő futójával

Dion Lewis csak az első szezonját tölti a New England Patriots és a jelek szerint nagyon elégedettek az eddigi teljesítményével. A csapat három lejátszott mérkőzést követően be akarta biztosítani, hogy a futó a jövőben is a csapat rendelkezésére álljon így gyorsan szerződést hosszabbítottak vele.

Ma bejelentették, hogy kétéves szerződéshosszabbítást kötöttek Lewis-al. A futó így 2017 végéig a Pats játékosa lehet. Szerződése 2.6 millió dolláros alapfizetést, 2 millió dolláros ösztönzőt és 600 ezer dollár aláírási bónuszt tartalmaz.

Lewis-t a 2011-es Draft ötödik körében választotta ki a Philadelphia Eagles. 24 mérkőzésen lépett pályára az Eagles játékosaként de lábsérülése miatt ki kellett hagynia az egész 2013-as szezont. A tavalyi szezonban a Cleveland Browns és az Indianapolis Colts játékosa volt de nem lépett pályára az NFL-ben.

A nagy kihagyást követően futures szerződést kapott a Patriots-tól, az alapszakasz kezdetekor már kezdőjátékos volt és személyében tulajdonképpen megtaláltak a New York Giants-hez távozó Shane Vereen tökéletes helyettesét.

Az idén lejátszott három alapszakasz mérkőzésen 146 futott yardot (4.9 yardos átlag), 2 futott touchdownt, 179 elkapott yardot (11.9 yardos átlag) és 2 elkapott touchdownt szerzett.

(nfl.com, Fotó: nesn.com, lockerdome.com)