Ahmad Bradshaw visszatért a Colts-hoz

Az Indianapolis Colts tulajdonosa Jim Irsay tegnap bejelentette, hogy csapata újraszerződtette korábbi running backjét Ahmad Bradshaw-t. Az NFL Media-s Rand Getlin információ szerint a Colts egyéves szerződést kötött a régi/új játékosával.

Colts idei teljesítménye messze elmarad a várakozásoktól. Ebben Andrew Luck gyenge játéka mellett a gyenge futójáték is nagy szerepet játszik. A támadóegység mérkőzésenként átlagosan csak 92 futott yardot szerzett amivel a 24. helyet foglalják el a ligában.

A Colts-nak nagy szüksége volt valakire Frank Gore mellé mert a csapat rosterén csak Josh Robinson és Zurlon Tipton szerepel running back poszton és a páros eddig 48 yardot futott yardot szerzett az idei szezonban.

Bradshaw így kitűnő választásnak tűnik mert tavaly 10, tavaly előtt pedig 3 mérkőzésen pályára lépett a csapat játékosaként. Ismeri a környezetet, a stábot, támadásokat, a playbook egy részét. Az igaz, hogy novemberben eltört a lába és véget ért a tavalyi szezonja de a szabadügynökpiac jelenleg nem bővelkedik minőségi játékosokban.

Bradshaw a Colts mezében a tavalyi szezonban 90 futókísérletből 425 futott yardot (4.7 yardos átlag) és 2 futott touchdownt szerzett. 38 elkapásával pedig 300 elkapott yarddal és 6 elkapott touchdownal zárt.

(nfl.com, Fotó: fantasy.usatoday.com, colts.com)