Bobby Rainey a hét legjobb Special Team játékosa az NFC-ben!

Újabb hét, és újabb Kalóznak sikerült begyűjteni egy díjat az NFL.com hivatalos oldaláról.

Ez pedig egészen biztosan jó jel, hisz a csapat egyértelmű fejlődését mutatja. Ezúttal a speciális egység ötödik héten mutatott teljesítménye nyert elismerést, azon belül is Bobby Rainey, aki három punt visszahordásból 85 yardot szerzett a Buccaneersnek.

Ez a mérkőzésen 28,3 yardos átlagot jelentett, de a leghosszabb visszahordása 58 yardon keresztül tartott. Rainey immáron az alapszakasz kezdete óta tölti be a punt visszahordó szerepét Tampában, és visszahordásonként 13,3 yardot átlagolt, ha az egész eddigi szezont nézzük. Szerény személyemet jó érzéssel tölti el, hogy Rainey ilyen magasságokba hág, és persze, hogy ezt az NFL is elismeri. Hisz a Buccaneers szurkolók nagyon hosszú ideje nem láttak minőségi visszahordót ebben a csapatban, pedig aztán minden edző kitartóan keresgéli is azt évek óta. Láss csodát! Három éve a keretben van.

Ahogy halad előre a szezon, úgy egyre sűrűbben vetik be a kirúgások visszahordásánál is. Rainey nyolc kickoffot hordott eddig idén vissza, 231 yardért, ez pedig 29,9 yardos átlagot jelent. A Jaguars ellen látottak pedig meghozták neki az NFC legjobb Special Team játékosa címet az ötödik héten. Rajta kívül egyébként két másik Buccaneer is kapott jelölést. Jameis Winstont ismét a hét újoncának lehet megválasztani. Míg Doug Martint a Ground Player of the Week megtisztelő címre jelölték.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com