Rams 18-21 Vikings

RegSeason Game9, Rams-Vikings1Mi szurkolók rendesen leizzadtunk a végén, de Walsh megint belőtte a győztes mezőnygólt.

A kilencedik fordulóban a Rams alaposan megizzasztotta játékosainkat. Sajnos sokkal jobban, mint kellett volna. Egy ütközés következtében Bridgewater agyrázkódást szenvedett, míg Cole bokája eltörött.

A meccset a tavalyi meccsen még ellen játszó Hill irányításával fejeztük be. A meccset jól kezdtük, majd bealudtunk és a végén megint magunkhoz tétünk. Peterson remek futásai ma nagyon kellettek, karrierje során 28. alkalommal ért 125 futott yard fölé, ez eddig csak 6 RB-nek sikert az NFL történetében, közülük mindenki a Hall of Fame tagja.

Peterson és Bridgewater is futott 1-1 TD-t, ami nagyon kellett. Walsh ma megint jó volt, 14. és 15. mezőnygólját értékesítette zsinórban, az utolsó ráadásul győzelmet ért hosszabbításban. A másik oldalon Zuerlein 61 yardról könnyedén bevágta, de 48-ról hibázott. Egyébként ez volt a leghosszabb mezőnygól, amit bekapott a Vikings.

Teddy agyrázkódás miatt talán a jövő heti meccset kénytelen lesz kihagyni, míg Cole a törött bokájával ebben a szezonban már nem szerepel. Lassan a komplett LB sor a kórházban köt ki. Küzdelmes és a végén körömrágós volt. Bővebben jövünk hamarosan.

Végeredmény:
St. Louis Rams 18:21 Minnesota Vikings

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com