Agyrázkódás gyanújával kivizsgálják Johnny Manziel-t

A legfrissebb hírek szerint Johnny Manziel újonc évéhez hasonlóan idén is kihagyhatja az alapszakasz utolsó mérkőzését. Johnny Futball három hete megkapta a karmesteri pálcát és igen felemásan teljesített a mérkőzéseken de nem a pályán mutatott teljesítménye miatt hagyhatja ki a szezonzárót.

A hírek szerint a mai edzést megelőzően bejelentették, hogy Manziel-nek el kell végeznie az agyrázkódás esetén kötelezően előírt protokollt. Manziel neve a "pre-practice injury report-on" szerepelt ami szerint az agyrázkódás gyanúja már az edzés kezdete előtt felmerült.

A Browns vasárnap este a csoportriválisát, a playoffért küzdő Pittsburgh Steelers-t fogadja hazai pályán. A Steelers bejut az idei rájátszásba ha legyőzi a Browns-t és a New York Jets kikap a Buffalo Bills-től.

A Browns vezetőedzője Mike Pettine már megerősítette, hogy Manziel lesz a csapat kezdője ha átmegy a vizsgálatokon. Pedig a fiatal irányító már megint bajba keverte saját magát mert megint előkerült egy videó amit karácsony este készített. Semmi extra de hasonló videók miatt már korábban is bajba került. Meg kéne tanulnia, hogy ne videózzon a jövőben.

Amennyiben Manziel nem tudna pályára lépni a vasárnapi mérkőzésen akkor Austin Davis lesz a csapat kezdőirányítója. Davis mögött pedig a korábbi QB, a csapathoz már második alkalommal elkapónak leigazolt Terrelle Pryor lesz a tartalék aki irányítóként gyakorolt a mai edzésen.

(nfl.com, Fotó: baltimore.cbslocal.com)