Rob Gronkowski játszani fog a Chiefs ellen

A New England Patriots tight endje Rob Gronkowski a héten igen sok időt töltött orvosi kezelésekkel de a legfrissebb hírek szerint játszani fog az esti Kansas City Chiefs elleni playoff mérkőzésen.

Az NFL Media munkatársának, Ian Rapoport-nak az információ szerint Gronkowski nem épült fel teljesen a korábbi térd és hátsérüléséből de a fájdalom ellenére is be fogják vetni a Chiefs elleni találkozón.

Gronk neve a 14. játékhét óta nem szerepelt a sérültlistán de a korábbiakhoz hasonló sérüléssel szerdán visszakerült a listára miután kihagyta a keddi edzésnapot.

A tight end a csütörtöki edzésnapot is kihagyta mert az egyik Boston-i kórházban egy kisebb térdműtétet hajtottak végre rajta. A hivatalos lista szerint kérdésesnek jelölik a játékát de playoff révén biztosan be fogják vetni az egyik legveszélyesebb támadójukat.

Gronkowski eredetileg a 12. játékhéten, a Denver Broncos elleni mérkőzésen sérült meg. Az alapszakaszban 72 elkapásból 1.176 elkapott yardot és 11 touchdownt szerzett.

Gronk mellet kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik: QB Tom Brady (boka), WR Julian Edelman (láb), LB Dont'a Hightower (térd), DE Chandler Jones (has, lábujj), DE Rob Ninkovich (lábszár) és LT Sebastian Vollmer (boka) is.

(nfl.com, Fotó: nflfeeds.net)