A Chiefs és a Patriots csapatát emlegetik leginkább Jonathan Taylor-al kapcsolatban

Az Indianapolis Colts csapatánál korántsem rózsás a helyzet a running back posztot illetően. A tartalék futó Zack Moss kezét törte a hétfői edzésen de ennél is nagyobb probléma van Jonathan Taylor körül aki a csapat kezdője és új szerződés nélkül nem akar játszani.

Taylor idén lép szerződésének utolsó évébe de Jim Irsay csapattulajdonos jelenleg nem akar hosszabbítani vele. Emiatt a futó cserét kért a csapatától. A hírek szerint pedig lenne is olyan csapat amelyik komolyan fontolóra vette a megszerzését.

A hírek szerint a Kansas City Chiefs a legnagyobb érdeklődő és a beszámolók szerint komoly esély van rá, hogy a címvédőnél folytassa a pályafutását. A másik csapat amelyiket emlegetnek vele kapcsolatban az a New England Patriots.

A Hazafiak neve viszont nem azért kerül elő mert nagyon komoly érdeklődést mutatnának hanem azért mert kitűnően illene a csapathoz. Jól fut, elkapásokban és passz védelemben is jó. Illene a csapat támadójátékába de nehéz elképzelni, hogy Bill Belichick komoly Draft tőkét áldozna egy running backre.

Fotó: twitter.com