Tegnap edzésbe állt a Broncos két kezdő safetyje

Eljött a döntő hete így nem meglepő, hogy a legtöbb játékosnak van valamilyen kisebb-nagyobb sérülése és szinte egyetlen olyan játékos sincs a szezon végén aki 100%-osan egészséges lenne. De jön a Super Bowl és ilyenkor csak az nem akar játékra jelentkezni akit még nem temettek el.

Mind a két résztvevő soraiban jó néhány játékos bajlódik kisebb-nagyobb sérüléssel. A Denver Broncos guardja Louis Vasquez térdsérülés miatt csak limitált edzésmunkát végzett. A Panthers defensive endje Jared Allen (láb) limitált míg a csapat linebackere Thomas Davis (kéz) és running backje Mike Tolbert (térd) teljes edzésmunkát tudott végezni.

Edzésbe állt a Broncos két kezdő kezdő safetyje T.J. Ward és Darian Stewart is. A páros csak limitált edzésmunkát végzett de a Broncos secondary megtizedelődött az AFC Főcsoportdöntőn így kulcsfontosságú a visszatérésük. Gary Kubiak reményei szerint mindketten pályára tudnak lépni a döntőn.

A Cam Newton által vezetett offense a liga második legjobb egysége volt a futójáték tekintetében. Ward és Stewart visszatérése nem csak a passzjáték hanem a futójáték megállítása miatt is rendkívül fontos a Broncos védelme számára. A Pro Football Focus mindkettejüket a liga 25 legjobb játékosa között rangsorolta a futójáték megállítása szempontjából.

(nfl.com, Fotó: milehighreport.com)