Von Miller nem ment el szó nélkül csapattársai döntése mellett

Tegnap elkezdődött az NFL szezonja így a lejáró szerződésű játékosok szabadon válogathattak a felkínált szerződések között. A vonzóbb ajánlatok miatt távozott a Denver Broncos irányítója és defensive endje amit korábbi csapattársuk Von Miller nem hagyott szó nélkül.

Brock Osweiler a Houston Texans-hoz szerződött. Négyéves 72 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával. Malik Jackson pedig a Jacksonville Jaguars csapata által felkínált hatéves, 90 millió dolláros szerződést fogadta el.

Miller a szerződések bejelentése után a saját Instragram posztján megjelentetett egy képet és ezzel gratulált korábbi csapattársainak. A Breaking Bad című sorozat egyik jelenetét Photoshop-olta egy kicsit.

Miller reakciója nem volt humor mentes de azon azért vitatkoznak, hogy valóban gratulált vagy inkább gúnyolódott a csapattársain. Az utóbbiak vannak többségben.

A Denver Super Bowl győztes pass rushere franchise taget kapott a csapatától de a júliusi határidőig biztosan meg fognak egyezni a játékos hosszútávú szerződéséről. Miller-nek minden esélye megvan rá és egy korábbi interjúból kiderült, hogy az NFL történetének legjobban fizetett védőjátékosa akar lenni. Neki is össze fog jönni a pénzes selfie!

(nfl.com, Fotó: instagram.com)