Draft Preview: Guard-ok és center-ek

A Panthers.com minden posztot meg fog vizsgálni a Draft napjáig az NFL Media draft elemzőjével, Mike Mayock-al. Minden poszton Mayock kiemeli az öt legjobb játékost, egy kiemelkedő teljesítményt a Combine-ról, és hozzáadnak egy kis helyi ízt.

MIKE MAYOCK TOP GUARD-OK

Cody Whitehair (6-4, 301, Kansas State)
Négy évig volt kezdő, all-conference választás, baloldali tackle volt végzősként, de az NFL elemzők úgy néznek majd rá, mint belső lineman. 51 meccsen kezdett karrierjének 52 meccsén, egy 41 meccses sorozattal zárta egyetemi pályafutását. Az egyik legtechnikásabb linemen a draft osztályban, és képes játszani több poszton is a vonal mentén.

Joshua Garnett (6-4, 312, Stanford)
Az első játékos az iskola történetében, aki megnyerte a Outland Trophy-t, ami az ország legjobb lineman-jének jár. A két évig kezdő guard egy hatalmas ütést ad a line of scrimmage-nek. Scott Garnett fia, aki az NFL-ben védekező falember volt négy éven át.

Christian Westerman (6-3, 298, Arizona State)
Két évig volt kezdő bal oldali guard az Arizona State-ben két Auburn-i szezxon után és az egyike legjobb linemen lett a Pac-12-ben. 34 fekvenyomással a legjobb lett a linemen-ek között a Combine-on.

MIKE MAYOCK TOP CENTER-EK

Ryan Kelly (6-4, 311, Alabama)
Három évig volt kezdő, lehorgonyzott a Crimson Tide támadófalában és segített egyengetni az utat egy újabb bajnoki címhez 2015-ben. Az Alabama profi stílusú támadásában játszott és képesnek kell lennie arra, hogy rögtön lehetőséget kapjon az NFL-ben.

Nick Martin (6-4, 299, Notre Dame)
Zack Martin (Cowboys első körös pick 2014-ben) öccse egy másik hároméves kezdő, aki kész arra, hogy letegye a védjegyét az NFL-ben. Hatékony guard és center, ez a sokoldalúság a következő szintre juttathatja.

Max Tuerk (6-5, 298, USC)
Tuerk az egyik legsokoldalúbb linemen a draft-on, miután egy teljes szezont tackle, egy teljes szezont guard és egy teljes szezont center poszton játszott egyetemi pályafutása alatt. Végzős évében egy térdsérülés az év végét jelentette a számára.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: kansasstate.rivals.com

Címkék: nfldraft, draft2016