Panthers Mock Draft 7.0

Egy ideális világban, amikor a general manager Dave Gettleman a legjobb elérhető játékost keresi, és a poszt, amelyre a legszívesebben draftolna, egy és ugyanaz.

Ezen a héten a Mock Draft Report, amely vet egy pillantást a "nagy táblára", azt sugallja, hogy ez egy valós lehetőség az első körben a jövő heti NFL Drafton.

Ahelyett, hogy egy másik modellre alapoznának, amely nagyjából arra épül, hogy mely posztokon van szükség erősítésre, egyszerűen a játékosok rangsorát használja a legtöbb draft elemző. Mint kiderült, a 30. helyen sok esetben egy olyan játékos és/vagy poszt szerepel, amely már benne volt a Panthers Mock Draft Report sorozatában.

A Clemson defensive end-je, Kevin Dodd szerepelt már a sorozatban, és szintén nem az első alkalom, hogy megemlítik az elkapó Will Fuller-t, a cornerback Eli Apple-t és a tight end Hunter Henryt.

Ezen kívül a két defensive end és a Mock Draft Report törzsvendégei, Emmanuel Ogbah és Noah Spence szerepelt a 30. helyen egy pár listán, de itt nincsenek megemlítve. Azért, mert azt akarták, hogy egy pár új név is felszínre kerüljön, mint az Oklahoma elkapója, Sterling Shephard és a Mississippi State defensive tackle-je, Chris Jones. Néhány elemző szerint ez a két játékos valahol a második forduló közepén fog csapatra találni, ami arra utal, hogy még mindig ott lehetnek a táblán, amikor a Panthers a 62. helyen választ.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: youtube.com