Draft Preview: Cornerback-ek

A Panthers.com minden posztot meg fog vizsgálni a Draft napjáig az NFL Media draft elemzőjével, Mike Mayock-al. Minden poszton Mayock kiemeli az öt legjobb játékost, egy kiemelkedő teljesítményt a Combine-ról, és hozzáadnak egy kis helyi ízt.

MIKE MAYOCK TOP5

Jalen Ramsey (6-1, 209, Florida State)
Az egyik legjobb sportoló az egész draft-on, Ramsey biztosan az egyike lesz az első neveknek. Azonnali hatással volt a Florida State játékára, a legendás Deion Sanders óta az első freshman, aki kezdő cornerback volt már a nyitómeccsen. Sokoldalú játékos, kétszeres All-American választás, aki corner vagy safety poszton is képes játszani az NFL-ben.

Vernon Hargreaves (5-10, 204, Florida)
Egy másik játékmester, aki azonnal hatékony újonc volt, Hargreaves egy TOP10 pick lehet. All-SEC kitüntetést kapott mindhárom szezonjában, 10 interception-t szerzett karrierje során.

Eli Apple (6-1, 199, Ohio State)
Két évig volt kezdő, másodévesként jelentkezett a draftra, mérete és sebessége alapján első körös pick lehet. Karrierje során 18 levédekezett passzt és négy interception-t szerzett.

Artie Burns (6-0, 193, Miami)
All-ACC választás volt, miután a konferencia legjobbja lett hat interception-nel a juniorok között 2015-ben. Az első Hurricanes játékos Sean Taylor óta, aki három egymást követő meccsen szerzett interception-t. A korábbi sprintfutó félelmetesen atletikus és egy késői első körös pick lehet.

William Jackson III (6-0, 189, Houston)
Ragyogott 2015-ben, az ország legjobbja volt 23 levédekezett passzal és öt interception-nel. Megvan a magassága, amit a játékosmegfigyelők keresnek, és az első forduló végén lekerülhet a tábláról.

HELYI ESÉLYES

Ryan Smith (5-11, 189, North Carolina Central)
Két éves kezdő cortner, az első játékos az NCCU csapatából, aki helyet kapott az NFL Scouting Combine-on. Dane Brugler (CBS Sports) szerint Smith a középső körök valamelyikében találhat csapatot, hozzátéve, hogy "rendelkezik a szükséges gyorsasággal és a természetes jellemvonásokkal ahhoz, hogy hatékony legyen egy NFL secondary-ben."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: sportingnews.com