A Bills-nél próbálkozik a Redskins-től elküldött elkapó

A Buffalo Bills csapatához látogat a Washington Redskins-től elküldött elkapó, Andre Roberts. A wide receivert pár napja küldte el a csapata és most két nap áll a rendelkezésére, hogy meggyőzze a Bills edzői stábját a szerződtetéséről.

Ez persze nem csak a játékos számára jelent lehetőséget hanem a Bills vezetősége számára is két nap áll rendelkezésére, hogy még azelőtt szerződtesse az elkapót mielőtt egy másik csapat kapcsolatba lépne vele.

Roberts 2014-ben négyéves, 16 millió dolláros szerződést kötött a Redskins-el de két év után távoznia kellett. Anyagilag nem járt rosszul mert a szerződés összegének felét, 8 millió dollárt azért bezsebelt a fővárosban.

Az első szezonjában a vártnál kevesebb szerepet kapott, 36 elkapásból 453 elkapott yardot szerzett. A tavalyi szezonban pedig kiegészítőemberré vált, 11 elkapásból 135 elkapott yardot szerzett.

DeSean Jackson, Pierre Garcon és az idei elsőkörös pick Josh Doctson mögött az idei szezonban a legjobb esetben is csak negyedik számú elkapó lehetett volna és a 4 millió dolláros alapfizetése miatt teljesen érhető a Redskins döntése.

Legjobb szezonját 2012-ben futotta az Arizona Cardinals játékosaként. 64 elkapással és 759 elkapott yarddal zárta az alapszakaszt. Az offense mellett a speciális egységben is bevethető, jelenleg még csak 28 éves és ha a Bills nem fogja szerződtetni akkor valószínűleg több csapat is meg fogja majd keresni.

A legvalószínűbb forgatókönyv szerint a problémás elkapó sor miatt a Bills nem fogja elszalasztani a kínálkozó lehetőséget (természetesen a megfelelő összegért). Sammy Watkins sérülésből tér vissza, Percy Harvin visszavonult és Marquise Goodwin ki fogja hagyni az edzőtábort mert távolugróként részt vesz a Riói olimpián.

(nfl.com, Fotó: imgrum.net, wkbw.com)