Megsérült a Falcons elsőkörös választottja

Az Atlanta Falcons szurkolóinak egy darabig várniuk kell rá, hogy az idei elsőkörös választottjuk bemutatkozhasson alapszakasz mérkőzésen is. A safety Keanu Neal megsérült a hajnali Miami Dolphins elleni mérkőzésen és a hírek szerint 3-5 hetet kénytelen lesz kihagyni.

A fiatal játékos a második negyedben sérült meg amikor összecsapott a Dolphins veterán running backjével Arian Foster-el és a futó által kiosztott stiff-armból igen szerencsétlenül jött ki. Neal segítséggel hagyta el a pályát de az öltözőbe már a saját lábán sétált be.

A 17. helyen kiválasztott védő térde sérült meg. A mai MRI vizsgálatok eredménye szerint a szalagok nem sérültek meg de egy kisebb beavatkozást végre kell hajtani. A tervek szerint a beavatkozásra hétfőn fog sor kerülni.

Ricardo Allen stabil kezdőnek számít free safety poszton és most Neal kiesése miatt nagyobb szerepet kap majd Kemal Ishmael vagy Robenson Therezie. A secondary eddig sem képezte csapat legerősebb egységét ráadásul a cornerback Jalen Collins jelenleg a négy mérkőzéses eltiltását tölti.

(nfl.com, Fotó: fansided.com)