Kiesett a Jaguars két kezdőjátékosa

A Jacksonville Jaguars az erős szabadügynökpiaci tevékenykedésük és a jól sikerült Draft miatt reményekkel telve vágtak neki az idei szezonnak. A Packers ellen vereséggel kezdték az alapszakaszt és a holnapi Chargers elleni mérkőzés sem ígérkezik könnyűnek.

Gus Bradley vezetőedző tegnap elárulta, hogy két kezdőjátékosuk is ki fogja hagyni az idei első idegenbeli tétmérkőzésüket. A running back Chris Ivory és a cornerback Prince Amukamara is inaktív lesz a Chargers elleni mérkőzésen.

Ivory a múlt hétvégén kórházba került és a mai napig nem lehet tudni, hogy pontosa milyen problémával kezelték. A hét elején kiengedték, csütörtökön edzésbe állt de az egészségügyi állapota miatt nem fogják bevetni a Jets-től érkező játékosukat.

Ivory távollétében a múlt héten is kezdő másodéves T.J. Yeldon lesz a csapat elsőszámú futója míg a tartalék/csere szerepkörét továbbra is Denard Robinson fogja betölteni.

A Giants-től érkező Amukamara combhajlítóizom sérülés miatt több edzést is kihagyott a héten. Az első játékhéten főleg nickel és dime formációknál vetették be Davon House és az idei elsőkörös Draft választott Jalen Ramsey társaként. Távollétében Dwayne Gratz és Josh Johnson jut majd nagyobb szerephez.

Bradley emellett elárulta, hogy az offensive tackle Jermey Parnell (ágyék) és a tavalyi elsőkörös Dante Fowler Jr. is kisebb betegséggel bajlódik de Ők játszani fognak a Chargers ellen.

nfl.com, Fotó: foxsports.com, sportspyder.com