Trevor Lawrence sérülése nem jelenti a szezon végét

A tegnap hajnali Cincinnati Bengals ellen elvesztett mérkőzésen megsérült a Jacksonville Jaguars kezdőirányítója Trevor Lawrence. Elsőre igen rosszul nézett ki a sérülés és többen felvetették, hogy a sérülés miatt véget is ért az irányító szezonja.

Az elvégzett MRI vizsgálatok szerint azonban nem olyan súlyos az irányító sérülése és még vissza fog térni az idei szezonban. A hírt a csapat vezetőedzője Doug Pederson jelentette be. Lawrence jobb bokája kificamodott és a következő napokban folyamatosan vizsgálni fogják az állapotát.

Pederson-t megkérdezték, hogy Lawrence játszani fog-e a hétvégi Cleveland Browns elleni mérkőzésen és a vezetőedző még nem zárta ki az irányítóját a mérkőzésről. Persze azért hatalmas meglepetésnek számítana, ha egy mérkőzést sem kellene kihagynia.

A Browns a vereség után már csak egy mérkőzéssel vezeti a csoportját az Indianapolis Colts és a Houston Texans előtt így nagy szükség van Lawrence mielőbbi visszatérésére. A Browns után az alapszakaszban a Ravens, a Buccaneers, a Panthers és a Titans csapatával játszik majd a Jaguars.

Fotó: twitter.com