Trevor Lawrence még nem teljesítette az agyrázkódás protokolt

Doug Pederson vezetőedző a tegnapi sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a Jacksonville Jaguars kezdőirányítója, Trevor Lawrence továbbra sem teljesítette az agyrázkódás protokollt. Pederson hozzátette, hogy Lawrence felépülése, aki szerdán nem edzett, "jól halad" a vasárnapi, Tampa Bay Buccaneers elleni mérkőzés előtt.

Lawrence azután került az agyrázkódási protokollba, hogy a Jaguars előző fordulóbéli, Baltimore Ravens elleni vereségét követően saját maga jelentette a tüneteket. Pederson a mérkőzés után elmondta, hogy szerinte Lawrence a negyedik negyed egyik játékában szenvedett agyrázkódást, bár a Jags sztár irányítója befejezte a mérkőzést.

Lawrence-nek még van ideje arra, hogy az agyrázkódási protokollt elvégezze a vasárnapi, Bucs elleni kulcsfontosságú mérkőzés előtt. Ha nem játszhat, akkor a veterán C.J. Beathard állna be a kezdőbe. Beathard 2-12-es karrier mérleggel rendelkezik és legutóbb 2020-ban, a 17. héten kezdett a San Francisco 49ers játékosaként.

sportmania.png

Az agyrázkódás az újabb sérülés, amivel Lawrence-nek meg kellett küzdenie, miután a Cincinnati Bengals elleni vereség alkalmával megsérült a bokája. Az irányító hároméves pályafutása során még soha sem hagyott ki mérkőzést. Ő az egyike annak a két irányítónak, aki 2021 óta 48 mérkőzésen kezdett (Patrick Mahomes).

A Jaguars csapatának nagyon fontos, hogy Lawrence vállalni tudja a játékot mert három mérkőzéses vereség sorozattal várják a hétvégi összecsapást. Ennek ellenére még vezetik az AFC déli csoportját de az Indianapolis Colts és a Houston Texans is ugyanúgy 8-6-os mérleggel rendelkezik.

Fotó: blackandtiel.com