Ellenfélnéző: Los Angeles Rams

Jeff Fischer ha tehetné biztosan úgy kérné a sorsolást, hogy csapata 16 fordulón át csak a Seattle Seahawks és a Tampa Bay Buccaneers csapataival játsszon. Ellenük ugyanis valahogy mindig kijön nekik a lépés. Legutóbb is ezt láthatta ország világ, amikor is legyőzték a Seattle csapatát, miután az első fordulóban lenullázta őket a lesajnált 49ers.

Most, ahogy Jeff Fischer is mutatja képen jól látható módon 1-1 a mérlegük. Egy vezetőedzőnek sem jobban a győzelem az előző fordulóban. Sokan ugyanis már azt pedzegették, hogy az új városba költözés új vezetőedzőt kíván, tekintve hogy Fisherrel még nem sikerült a hőn áhított rájátszás. Aztán a legújabb hírek szerint Stan Kroenke tulajdonos hajlandó három éves szerződéshosszabbítást adni az edzőnek. Pedig gond van bőven.

Persze nem a védelmük oldalán, hiszen ez a társaság már évek óta liga szinten is magas színvonalat képvisel. Bár a büntetések száma elég magas és azt is láthattuk már az idén milyen az ha Aaron Donald az elgurult gyógyszereit kergeti. Ennek ellenére itt nincs nagy probléma.

Támadó oldalon annál inkább. Ezzel a "Kéz Kínom" nevű sráccal nem igazán hasít az offense. S akkor még finom voltam. Két mérkőzés alatt 9 szerzett pont, a red zone közelébe sem bírtak még szagolni, s futásonkénti átlaguk nem éri el a 3 yardot. Utóbbi azért meglepő mert tavaly Todd Gurley igen jól mutatkozott be. A III. down-os szituációkat 22%-os hatékonysággal oldják meg és biztos vagyok benne, hogy nem csak számomra rejtély, meddig lesz jegelve még az 1/1-re választott irányító, Jared Goff.

Vagyis egy ilyen súlyos vereség után mi sem kívánhatnánk más ellenfelet, hiszen itt van esélyünk kijönni a gödörből. Legalábbis én úgy gondolom Mike Smith-nek ezt a feladatot meg kell tudnia oldani!

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com