Hosszabbítás? Megőrültetek? Buccaneers-Panthers 17:16

Csak legyünk már túl rajta! A Carolina Panthers egész mérkőzését áthatotta ez az érzés. Ron Rivera fejében talán már egy interjú járt más csapatoknál. Cam Newton fejében meg talán egy mályva színű csúcsos kalap azonos színű tornacipővel és sétapálcával, melyek tökéletesen harmonizálnak egy fehér öltönnyel. Vagy legalábbis a három megdobott interception-je erre enged következtetni. De mindegy is! Ezzel majd a Panthers szurkolóknak kell elszámolnia! Szóval a Panthers 17 másodperccel a vége előtt egy pontos hátrányban egy Kelvin Benjamin TD után nem az extra pontot választotta, hanem két pontra ment. De Cam figyelmét megint csak a charlotte-i kalapgyár korai nyitása köti le. Incomplete pass. Nyer a Buccaneers!

I.negyed: Aguayo mezőnygóljára Jonathan Stewart válaszol egy futott TD-vel. Méghozzá úgy, hogy Daryl Smith hátát kisasztalként használja. Hát igen! Többek között az eszközhasználat volt, ami kiemelt minket az állatvilágból. Még ebben a negyedben Jameis is dob egy interception-t, de ez inkább Adam Humphries sara, akin felpattan a labda.

II.negyed: Ebben a negyedben leginkább az említhető meg, hogy Roberto Aguayo görcsösen ragaszkodik annak a bizonygatásához, hogy nem egy második körös, de semmilyen draftcetlit nem ér. Roberto! Ezt mi már rég tudjuk. Ezt amúgy most 46 yardról bizonygatta.

III.negyed: Brent Grimes csodálatos interception return touchdown-jára, csak Graham Gano tud válaszolni egy mezőnygóllal.

IV. negyed: Egy Mike Evans TD itt, egy (a már említett) Kelvin Benjamin TD ott. Meg az ugyancsak említett kétpontos kísérlet. Jah! Meg persze egy kihagyott Aguayo kísérlet. De itt most fel kell mentsem! Ezt blokkolták, nem az ő sara volt.

Nyertünk s ezzel 2010 után először pozitív mérleggel zár a Bucs. Tekintve a játékosanyagot s azt hogy új stáb van, véleményem szerint ez dicséretes. A rájátszás persze nem jött össze, mert a Mars nem állt egybe a Jupiterrel és bármennyire is kerestünk, nem találtunk hiteles Elvis hasonmást. Ettől függetlenül a pozitív szezon az pozitív szezon. Ebből már elindulhat valami. Csak nem úgy, mint 2011-ben!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: bucswire.usatoday.com