Nincs ötödik éves opció, de optimisták vagyunk Teddy-vel kapcsolatban

Teddy Bridgewater visszatérésének időpontja még mindig nem ismert, ha egyáltalán van ilyen, de optimisták vele kapcsolatban.

A Vikings korábban kezdő irányítójának, Teddy Bridgewater-nek ez lesz az utolsó olyan éve, mikor még az újonc szerződése aktív, hiszen a csapat bejelentette, hogy nem fogják lekérni az ötödik éves opciót vele kapcsolatban, azonban nem mondanak le róla.

Mike Zimmer korábban az újságíróknak elmondta, hogy bizakodóak a 24 éves irányítóval kapcsolatban, és remélik, hogy hamar újra a pályán láthatják.

Na erre nem tudjuk mekkora az esély hiszen a visszatérésére sem látunk sok esélyt, legalábbis az eddig megjelent hírek szerint. Bár lehet az inteneten fellelni olyan videókat, ahol már futással is megpróbálkozik, ez azonban még édeskevés lehet.

Zimmer úgy nyilatkozott a játékossal kapcsolatban, hogy Teddy keményen dolgozik és a rehabilitációja is menetrendszerűen halad. Magát nevezte talán a legoptimistábbnak vele kapcsolatban, gyanakkor azt is megjegyezte, hogy még nagyon hosszú út áll előttük.

A Vikings vezetőedzője szerint tehát nem biztos az, hogy Bridgewater karrierjének végleg vége, de nagyon hosszú még az a teljes felépüléshez vezető út. Bár a pálya szélén talán ott lesz a meccsek alkalmával, beöltözni nem hiszem, hogy befog.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: rantsports.com