A Bucs tovább erősítheti a secondary-t a supplemental drafton?

Július 11-én kerül megrendezésre ez az esemény. Tulajdonképpen itt arról van szó, hogy valamely a draftra nem nevezett egyetemi játékos, aki mégis ki szeretné magát próbálni a legjobbak között egy licitálás során akár bekerülhet az egyik NFL franchise rosterébe.

Itt természtesen a csapatok licitálnak, a licit tárgya pedig egy jövő évi, a GM által felkínált draft pick. Ha több ajánlat érkezik, a magasabb draft pick győz. De azért ezt jól meg kell gondolni minden GM számára, mert itt általában problémás játékosokról beszélünk. Nem is nagyon szoktak kapkodni ezek után a játékosok után, idén viszont két cornerbacknek akár gazdája is akadhat.

Ez a két cornerback Adonis Alexander (6'3", 193 lbs.) Virginia Tech és Sam Beal (6'1", 190 lbs.) Western Michigan. Mindketten elég fizikális cornerbacknek számítanak, bár Alexander erőteljesebb ( a futás elleni védekezéshez ilyeket keresett idén a Bucs), míg Beal a gyorsabb.

Alexander akár safety-ként is beválhatna, de van egy nagy gyengéje. Ez pedig a marihuána. Szóval alaposan át kell ezt gondolni. Igaz túl sok idő már nincs rá.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com