Jadeveon Clowney is készen áll az edzőtáborra

A Hosuton Texans kezdő védője Jadeveon Clowney a térdműtétje miatt kihagyta csapata eddigi offseason edzéseit de bevallása szerint készen fog állni az edzőtábor kezdetére. A beszámolók szerint felépült korábbi sérüléséből és teljes edzésmunkát fog végezni.

A defensive end/külső linebacker térdét még a tavalyi szezon után műtötték meg és a sérülés távol tartotta a tavaszi és nyári edzésektől. Persze a távolmaradásában nem biztos, hogy csak a térde játszott szerepet ugyanis a védő most lép szerződésének utolsó évébe és még nincs meg a hosszútávú szerződése.

A sérülések eddig sem kerülték el a korábbi 1/1-es választott védőt. Az újonc szezonjában csak 4, míg a második évében is csak 13 mérkőzésen tudott pályára lépni. Az elmúlt két szezonban már 30 mérkőzésen játszhatott és évről évre egyre jobb számokat produkál.

Clowney ugyanolyan cipőben jár mint Khalil Mack és Aaron Donald akiket ugyanúgy a 2014-es első körében választottak ki. Mindhárman az opciós ötödik évvel játszanak az idei szezonban de mindegyikük posztja legjobban fizetett játékosa akar lenni a közeljövőben.

Azonban idén sem szűkölködni mert az opciós évvel is igen szépen lehet keresni, Clowney az idei szezonra 12.306 millió dollárt fog kapni a csapatától.

profootballrumors.com, Fotó: battleredblog.hu