Mike Evans beszólt Donald Trump-nak

A térdelési mizéria, s az, hogy az USA elnöke ebbe markánsan belefolyik, sok öszeütközésnek ad táptalajt az első ember és a játékosok között. A liga az ügyben mint korábban arról beszéltünk döntést hozott, Trump azonban szigorúbb szankciókat sürget. Ezt már Mike Evans sem kívánta szó nélkül hagyni és odaszúrt a Presidentnek.

"Te egy őrült vagy, a USFL-t sem tudtam működtetni" - írta a közösségi oldalon.

S milyen igaz. Egy szavába sem lehet belekötni. A nyolcvanas évek elején valóban működött az említett labdarúgó liga, aminek a jelenlegi elnök volt a döntéshozója. Bár a csapatok tulajdonosai óvva intették, olyan perekkel ment neki az NFL-nek, amibe belebukott. A liga csődbe jutott, a csapattulajdonosok mai napig vérrel írják a nevét a falra, olyan sokat buktak az egészen.

Bevallom nem értek azzal egyet, hogy a politika belefollyon a sportba. Örülök a liga döntésének, mely alapján a himnusz idejére a játékosok nem kötelesek kivonulni, de ha kijönnek nem tiltakozhatnak. Szerintem ez elegendő, nem kell a dolgot tovább feszegetni. Viszont ezen a beszóláson jót derültem.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com