Jason Licht, plusz egy éves hosszabbítás

A tulajdonosok elégedettek a GM munkájával. A 2018 évad végén lejáró szerződését plusz egy évvel meghosszabbították. Mondjuk hozzáteszem, hogy az egy éves hosszabbítás nem általános, általában hosszabb kontraktus szokott születni. Vagyis mégsem olyan biztos az a hosszútávú együttműködés.

Hogy Jason Licht munkájával elégedettek, az maga nem tudom miből táplálkozik, ugyanis a sport egyszerű dolog. Az eredmény minősít. Licht alatt pedig eddig 22-42 a győzelem-vereség mutató. S azért ennek az évnek sem nagy reményekkel megy neki a Bucs. Borzasztó nehéz sorsolás mellett a kezdő irányító három meccsről eltiltva, s a sérülések már a training camp alatt is fogyasztják a csapatot.

Persze ilyenkor jöhet egy GM zsenialitása, annak a készsége milyen mély keretet tud névtelen játékosokból felépíteni. Én magam úgy vagyok ezzel, ha idén sem lesz rájátszás, Lichtnek mennie kellene. Viszont ahogy az előbb is ecseteltem, a rájátszás idén úgy gondolom bravúr lenne. Persze ettől még sikerülhet. Ettől szép az NFL.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com