Nem tudni mikor tér vissza Jadeveon Clowney

A Houston Texans szurkolóinak még várniuk kell, hogy ismét a (edző)pályán láthassák az 1/1-es játékosukat Jadeveon Clowney-t. J.J. Watt már edzésbe állt de igazából mindenkit az érdekel, hogy mit tud a csapat védelme ha egyszerre pályán van a defensive end és a linebacker is.

Már majdnem két hete tart a csapat edzőtábora és Clowney még mindig a zöld jelzésre vár. A védőnek kisebb térdműtétje volt januárban amiből még mindig nem tudott teljesen felépülni. A jelek szerint jegelik ameddig csak lehet és az elsődleges céljuk, hogy pályán legyen a New England Patriots elleni első tétmérkőzésen.

"Amikor úgy érezzük, hogy ismét futball formában lesz akkor pályára küldjük. Úgy gondolom, hogy Clowney folyamatosan jobb és jobb lesz. Meglátjuk hogy alakul. Valószínűleg már többet vállalhat a jövő heti San Francisco elleni felkészülésen. Megfelelő tervünk van vele és remek munkát végez." - nyilatkozta Bill O'Brian vezetőedző a védőjéről.

Clowney az opciós ötödik évével játszik az idei szezonban. Ez mindig jól fizet mert 12.3 millió dollárt vághat zsebre az idei szezonban de most az új szerződéséért kell játszania. A védő szezonról szezonra jobban teljesített és ha folytatódik a tendencia (és felépül) akkor egy kitűnő szezonra számíthat.

nfl.com, Fotó: clutchpoints.com