Bárcsak mindig így játszana Winston

A mérkőzést QB poszton Ryan Fitzpatrick kezdte, de csapnivalóan játszott Egy field goal-ig jutott vele a csapat. Ekkor jött be Jameis és közel hibátlan teljesítménnyel a második negyedben lényegében eldöntötte a meccset. Ryan Griffin a végén kapott szerepet és ő is jó teljesítményt nyújtott.

A fal jól védte az irányítókat, de a futásoknál baj van. Emögött a fal mögött egyedül Peyton Barber képes futni, senki más. Ronald Jones példának okáért képtelen. Elkapóinknál az újonc Justin Watson is szerzett TD-t. rajta kívül még a Bailey-Godwin duó.

A védelemben M.J. Stewart két labdavesztést is kierőszakolt, ebből az egyiket Lavonte David a második negyedben össze is szedte. Pass rush azonban ezúttal nem nagyon volt, a Titans fal masszívan tartott. Catanzaro ellenben hibátlan volt az este.

Sajnos a sérülések is jönnek sorban. Stevie Tu'ikolovatu még a felkészülés alatt szakította el a tricepszét, így egyetlen nose tackle-ünk maradt Beau Allen személyében. Hargreves ágyék húzódás, Sims térd sérülés miatt nem tudott még szerelést húzni.

Ugyanakkor a már említett M.J. Stewart-nak láb, Jordan Whitehead-nek váll probléma miatt kellett idő előtt elhagynia a pályát. Nagyon fogyóban a secondary! Winston viszont tényleg pazar volt. Bárcsak mindig így játszana! Akkor simán elnézném neki az uber balhét.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: buccaneers.com