Adrian Peterson-nak a Broncos elleni előszezon mérkőzésen kell bizonyítani

A Washington Redskins a héten szerződtette a liga korábbi MVP-jét, Adrian Peterson-t akinek már a szombat hajnali előszezon mérkőzésen bizonyítania kell. A running back egyéves, 1.015 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával.

 

A tervek szerint a 33 éves running back sok futójátékot kap majd a Denver Broncos elleni előszezon mérkőzésen. Az előszezon nem Peterson terepe ugyanis az utóbbi 6 évben csak egyetlen tét nélküli találkozón lépett pályára. Ez egy éve történt, a Saints harmadik mérkőzésén amikor 6 futásból csak 15 futott yardot szerzett.

 

A Redskins futóit idén nem kerülték el a sérülések de az utóbbi évek tekintetében Peterson-ra is elmondható ugyanez. Az utolsó 4 szezonból csak egyszer tudta végigjátszani az alapszakaszt és két év alatt már a negyedik csapat mezét öltheti magára.

 

A közelmúltban nem volt szerencsés de karrierjét tekintve Peterson a liga legjobb futói közé tartozik. Az aktív játékosok közül csak Frank Gore előzi meg de a Miami Dolphins játékosa már a 14. szezonját futja. Peterson most kezdi a 11.-et és jó lenne látni ha a régi formájában térne vissza a pályára.

nfl.com, Fotó: