Négy hónap után ismét eltradelték az elkapót

Nem lett hosszú életű Ryan Switzer Oakland-i pályafutása. Tegnap bejelentették, hogy négy hónappal a megszerzése után eltradelték a Pittsburgh Steelers csapatával. Az elkapó mellet a Raiders átadja a jövő évi hatodik körös választását és megkapja a Steelers jövő évi ötödik körös pickjét.

Switzer-t a tavalyi Draft ötödik körében választotta ki a Cowboys de másfél elteltével már a harmadik NFL csapatnál készülhet a szezonra. Dallasban a szabadügynökpiacról szerződtették Tavon Austin-t és Allen Hurns-t míg a Draft harmadik körében kiválasztották Michael Gallup-ot így létszám feletti játékossá vált.

Az elkapó pechére hasonló történt a Raiders-nél is. Pont az új csapatától megszerezték Martavis Bryant-et és a szabadügynökpiacról szerződtették Jordy Nelson-t. Switzer-nek így nem maradt sok esélye a támadóegységben és a speciális egység maradt a számára.

Switzer azonban a speciális egységben sem hozta azt ami elvárható lenne. Három előszezon mérkőzésen 2 fair catch mellett csak három punt visszahordása volt 2 yardért. Itt Griff Whalen-től kapott ki. Új csapatában sem számíthat sok játéklehetőségre, valószínűleg Pittsburghbe is a speciális egység megerősítésére érkezett.

nfl.com, Fotó: spox.com