Megtörtént a keretszűkítés

Az idén egy lépcsőben kellett az NFL csapatoknak kialakítani 53-as keretüket. A Bucs részéről a következő döntések születettek. Íme posztról posztra:

QB: Fitzpatrick,Griffin
- Itt Winston egyenlőre ugyebár az eltiltottak között szerepel, de a negyedik fordulótól csatlakozik. Igaz Jason Licht azt mondta, senki se gondolja, hogy automatikus a helye a kezdőben visszatértét követően.

O-line: D.Smith, Marpet, Jensen, E.Smith,Dotson, Benenoch, Cappa, Wester. Liedtke, Gettis. 
-Legutóbbi név kissé meglepő, de minden bizonnyal Jensen cseréjének szánják.

RB: Barber, Rodgers, Wilson, Jones.
-A frissen draftolt running back tehát a keretben, bár nem tudta feladatát megoldani az előszezonban és azt is mondják, nehezen tanulja a playbook-ot. Egy újabb Jeremy McNichols?
"Egy kicsit aggódom és nem tudok pontos választ adni most. A gyakorlás alatt megcsinálta, de játékban ezt valamilyen oknál fogva képtelen volt. Nincs jó válasz erre. Ritkán, de előfordul az ilyesmi. Tudom, hogy nem az az oka, miszerint Ronald ne tett volna meg mindent. Tudom azt is, hogy a playbook megismerése időbe telik. Ezt tisztába szeretnénk tenni, nem is kérdéses"- nyilatkozta a helyzettel kapcsolatban Dirk Koetter.

WR:Evans, Jackson, Godwin, Humphries, Watson, Martino.
-Ez az egység nem néz ki rosszul.

TE: Brate, Howard, Aucklair, Cross.
-Erre számítottunk. Blokkolások terén Cross igen jó munkát végzett az előszezonban.

D-line: McCoy, Allen, Pierre-Paul, Curry, Unrein, Spence, Clarke, Worthy, Vea, Gholston.
- Tu'ikolovatu IR listán, Unrein agyrázkódás protokoll alatt, viszont utóbbi keretben. De a legjobban mindenkit Vita Vea bevethetősége érdekel.
"Jól van ahhoz, hogy visszatérjen. Örülünk ennek, de nehéz teljesen örülni, ha az első körös újonc teljesen kihagyja a felkészülést. De ezt nem tudjuk irányítani. Nem vagyunk dühösek. Egyszerűen csak volt egy sérülés és fel kell gyógyulnia, s ebben jól is halad. Ma már teljes sebességgel futott"- nyilatkozta Dirk Koetter.

LB: David, Alexander, Taylor, Lynch, Cichy.
-Itt Kendell Beckwith IR listán szerepel egyenlőre.

DB: Grimes, Hargreaves, Evans, Conte, Smith, Davis, Stewart, Whitehead, Johnson, Harris.
-Itt talán kisebb meglepetés Keith Tandy és Josh Robinson kimaradása, Isaiah Johnson viszont élni tudott az előszezon adta lehetőséggel.

ST: Catanzaro, Anger.
-Meglepetésre nincs külön long snapper, ami azt jelzi, nem megoldott még ez a poszt.

Azt hiszem van még sok munka a Bucs edzőközpontjában - aminek amúgy az új neve, AdventHealth Training Center- hogy ütőképes legyen a csapat.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com