Mi lesz Le'Veon Bell sorsa?

Egyre közelebb járunk, hogy véget érjen Le'Veon Bell pályafutása a Pittsburgh Steelers-nél. A running back sorozatban második évében kapott franchise taget amit Bell a mai napig nem írt alá és minden arra utal, hogy nem is fog. Ha pályára fog lépni idén akkor nem a Steelers mezét fogja viselni.

Miután Bell nem volt hajlandó kapcsolatba lépni a csapattal, kihagyta az összes offseason edzést, edzőtábort és mérkőzéseket, a Steelers vasárnap este bejelentette, hogy meghallgatja a játékosért érkező trade ajánlatokat. Kérőből pedig biztosan nincs hiány.

Bell 14.54 millió dollárt keresett volna idén ha aláírta volna a második franchise tagjét. Minden egyes kihagyott mérkőzéssel 853 ezer dollárt bukik így a három kihagyott mérkőzéssel már 2.5 millió dollár felett jár. A Steelers-nek bő egy hónap áll rendelkezésére ha el akarja tradelni a játékost ugyanis október 30.-án jár csak le a határidő.

A hírek szerint a New York Jets számít a legfőbb érdeklődőnek és simán meg is tudnák fizetni mert 60 millió dollár szabad helyük van a fizetési sapkában. Rajtuk kívül a Colts, a Texans, a Dolphins, a Seahawks és a Raiders szerepel a lehetséges kérők között. Az ötösből a Colts és a Texans tűnik esélyesebbnek ugyanis a másik három csapat kevés hellyel rendelkezik a fizetési sapkában.

nfl.com, Fotó: twitter.com