Everson Griffen biztosan nem tér vissza a hatodik hétig

A Vikings védelmének eddig csúnya botladozása mellett a Vikings egyik idei legnagyobb baja Everson Griffen esete. Griffen még a negyedik játékhéten a Bills elleni meccs előtti estén balhézott egy hotelben Minneapolis belvárosában, majd egyik csapattársa házánál. Később az őt épp a kórházba szállító mentőből is kiugrott, mert azt hitte valaki le akarja őt lőni.

A játékos azóta már dolgozott a problémáin és megesküdött arra, hogy teljesen kicserélve tér vissza, de ez még nem a mostani Eagles elleni meccsen fog bekövetkezni.

Mike Zimmer a Vikings vezetőedzője elmondta, hogy Griffen a hatodik játékhét előtt biztosan nem fog visszatérni a csapathoz, de utána is bizonytalan még ez a dolog.

Elég nehéz most arról spekulálni, hogy Griffen kiesése mekkora visszatartó hatással van a védelemre, de az biztos, hogy valamilyen szinten ez is kihatással van a srácokra, főleg azokra, akik már hosszú évek óta együtt játszanak vele.

Zimmer azt is elmondta, hogy most az a fontos, hogy Griffen meggyógyuljon és rendbe szedje magát, utána visszatérhet a pályára. Reméljük mind a kettő a közeljövőben fog megtörténni, bár ugye az előbbi most fontosabb, mint az utóbbi. Egy biztos, Griffen nem játszik az Eagles ellen.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com