A running back megfigyelők elmehetnek a ...

A Denver mérkőzését nézve a Kansas City ellen és bevallom irigykedtem. Míg a Tampa Bay Buccaneers csak szenved szinte reménytelenül a draft 38, helyén kiválasztott Ronald Jones-szal, addig a Broncosnak hátrébb is sikerült két igen jó képességű running back-et elhoznia. Royce Freeman (Oregon) a 71. helyen kelt el, míg Phillip Lindsay-t draftolatlanként tette szatyorba a Denver. Tényleg élvezet volt nézni a játékukat, miközben Jones megint borzasztó 2,9-es yard/futás átlagot mutatott be, volt egy kiábrándító dropja és a két felé szálló passzból mínusz egy yardot sikerült csinálnia.

Amúgy említhetném éppen a draft 43. helyén, a Detroit által kiválasztott Kerryon Johnson-t is. Valamelyikőtök még meg is jegyezte a draftnál, hogy a Bucs miért nem őt választotta, ha már benn volt, amikor sorra kerültünk. Nos, Johnson lényegében fordulóról-fordulóra magas szinten teljesít. Igazából a Bucs számára adta is volna magát a dolog, hiszen Peyton Barber után tudjuk, hogy az Auburn nem rossz running back nevelde. Tavaly Jeremy McNichols, idén Ronald Jones. Nem tudom ki susogta ezeket a neveket Jason Licht fülébe, de azonnal rúgják ki! Persze az már a GM felelőssége, hogy kikkel dolgozik és legfőképp, hogy kikre hallgat.

Egyébként furcsa Alex Cappa helyzete is, hiszen jó pár forduló óta nem is nevezték őt a mérkőzésekre, pedig sérülésről nem tudunk. Vajon vele is mellé durrantott Jason Licht, mint anno. Caleb Benenoch-kal?

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: ocregister.com