A Patriots futójának több elkapása van mint Julio Jones-nak, Antonio Brown-nak és DeAndre Hopkins-nak

Amikor a New England Patriots támadóegységének sikeréről beszélnek akkor mindenki Tom Brady-t, Rob Gronkowski-t és Julian Edelman-t említi elsőként pedig a csapat running backjének James White-nak elévülhetetlen érdemei vannak a csapat sikereiben.

White a liga egyik legalulértékeltebb játékosa pedig a teljesítményével a liga legjobbjai közé tartozik. Elsősorban nem a földön hanem a levegőben jelent veszélyt az ellenfelek védelmére. Idén futóként is sokat foglalkoztatják mert a 8 mérkőzés alatt szerzett 204 futott yardja karrierrekordot jelent.

Emellett azonban 55 elkapásból 459 elkapott yardot és 5 elkapott yardot szerzett. Ezzel több elkapással rendelkezik mint több csapat sztárelkapója. Julio Jones, DeAndre Hopkins és Antonio Brown is White mögött van az elkapások számában.

Az elkapási lista élére nem sok running back tud felkerülni. White mellett csak Saquon Barkley és Alvin Kamara neve található a legjobb 15-ben. Ráadásul "ár-érték" arányban csapat szempontból még jobb White ugyanis a tavalyi szezonban aláírt hároméves, 12 millió dolláros szerződéssel játszik.

nfl.com, Fotó: twitter.com