Jacoby Brissett vállalja a mentor szerepet a második Patriots korszakában

Jacoby Brissett nyolc szezonnal ezelőtt, harmadik körös újoncként került először a New England Patriots csapatához, ahol Tom Brady és Jimmy Garoppolo mögött harmadik számú irányítóként szerepelt. Idén visszatért az első profi csapatához.

Az Indianapolis Coltsnál, a Miami Dolphinsnál, a Cleveland Brownsnál és a Washington Commandersnél eltöltött időszak után a 31 éves Brissett visszatért Foxborough-ba, hogy segítsen a 2024-es első körös Drake Maye és a Patriots fiatal támadójátékosainak mentorálásában.

"Amikor először voltam itt, rájössz, hogy mindenki a mentorod, aki idősebb nálad ebben a ligában, vagy több tapasztalattal rendelkezik és remélem, hogy nem csak Drake számára vagyok ilyen" - mondta Brissett a csapat hivatalos honlapján. "Elsősorban csapattárs vagyok. Nem csak [Maye-nek], hanem mindenkinek a csapatban jó csapattársa tudok lenni"."

Brissett elsősorban cserének és mentornak érkezett a korábbi csapatához de azért remek biztosítékot is jelent ezzel egyben. Ha bármi probléma miatt Drake Maye nem állna készen, hogy kezdő legyen az első fordulóban Brissett-el a center mögött el tudják kezdeni az alapszakaszt.

"Azt hiszem, az a jó dolog a csapatunknál, hogy mindenki versenyben van, hogy ő legyen az a srác. Ez az, amit az ember akar" - mondta Brissett. "Ha egyikünk sem akarna játszani, akkor nagy lenne a zűrzavar. Mintha rossz kezekben lennénk ebben a franchisenál. Szerintem ezt mindenki megérti, és mindenki játszani akar".

Fotó: whatsupnewp.com, x.com