Öt játékost cseréltek el a trade határidő előtt

Magyar idő szerint kedden este 10 órakor lejárt az idei trade határidő így a szezon végéig a csapatok már nem cserélhetnek egymást között játékosokat. A határidőhöz közeledve egyre több cseréről lehetett hallani de végül öt játékos váltott csapatot.

A legnagyobb üzletet a Washington Redskins hajtotta végre mert megszerezték a Green Bay Packers safetyjét HaHa Clinton-Dix-t. A védőt a 2014-es Draft első körében választotta ki a Packers és idén az opciós ötödik évével játszik. Clinton-Dix ellenértékeként a Redskins-nek csak egy negyedik körös Draft cetlit kellett átadnia de jelenleg csak 9 mérkőzésig köti szerződés a csapathoz.

A Packers nagytakarítást tartott mert a safetyje előtt elcserélte az elkapóból lett running backét Ty Montgomery-t. A futó nem élete szezonját futja, 105 futott és 170 elkapott yardot szerzett idén, így a Baltimore Ravens-nek elég volt átadni a 2020-as hetedik körös választását.

Dante Fowler a három évvel ezelőtti Draft harmadik választottja volt de a Jacksonville Jaguars csapatánál nem tudta befutni azt a karriert amit előzetesen elvártak tőle. Újonc szezonját ki kellett hagynia és a sérülések meghatározták az eddigi pályafutását. A Los Angeles Rams szerezte meg egy jövő évi harmadik és egy 2020-as választásért cserébe. Kicsit drágának tűnik de a Rams-nek szüksége volt egy pass rusherre.

Előzetesen is hallani lehetett, hogy több csapat is elkapó után néz és végül két játékos is új csapatnál folytatja a pályafutását. A Denver Broncos mindkét kezdő elkapóját árulta de végül Emmanuel Sanders Coloradóban maradt. Demaryius Thomas viszont a Texans-nál folytatja a pályafutását. A Broncos Thomas mellett átadta a hetedik körös választását és megkapta a Texans negyedik és hetedik körös Draft cetlijét. A szezon végéig kidőlt Will Fuller-t kell pótolnia.

Csapatot váltott a Detroit Lions elkapója Golden Tate is. Tate a címvédő Philadelphia Eagles csapatához csatlakozott és az ára egy harmadik körös választás volt. Szükségük is van egy megbízható elkapóra mert Zach Ertz tight enden kívül csak Alshon Jeffery hozza azt amit elvárnak tőle.

twitter.com, Fotó: flipboard.com, thesportsdaily.com