Most elmaradt a Fitzmagic

I.negyed: Egy-egy punttal indul az egész, majd Ryan Fitzpatrick megirigyelve Jameis Winston tudományát túldobja Mike Evanst, Eric Reid kezeibe juttatva a labdát. Naná, hogy a Panthers ezt TD-vel bünteti a drive végén. De nem ez az utolsó Carolina TD a negyedben. Christian McCaffrey is hozzátesz a dolgok alakulásához. 14:0 a Párducoknak.

II.negyed: Ezt a negyedet egy O.J. Howard touchdown vezeti fel és az is zárja le. Kár, hogy a köztes időben a Panthers mindhárom drive-ját touchdown-ra váltja. Az elsőnél Curtis Samuel egy trükkös játék után úgy fut 33 yardos TD-t, hogy közben a pályán ide-oda cikázva a Bucs védői között, valójában több mint 100-at tesz meg. Ezalatt természetesen a Bucs védelem hozzá sem tud szagolni a történésekhez. A félidő már 35:14 Cam Newton-ék javára.

III.negyed: A szünetben a tampai védelmi elemzések ülnek, mert a Panthers pont nélkül marad ebben a negyedben, míg a Bucs Adam Humphries első TD-jével közelebb araszol. 35:21.

IV.negyed: Adam Humphries derekasan megdolgozik a második touchdown-jáért, de végül a bírák is belátják, hogy meg kell adni. Lőtávolon belülre ér a Bucs, de ekkor a Panthers offense egy kicsit rálép a gázpedálra és Curtis Samuel TD-je ismét megnyugtató előnyhöz juttatja őket. A mérkőzést lényegében, a vége előtt nem sokkal Ryan Fitzpatrick újabb eladott labdája zárja le.

Ezúttal sem működött a Fitzmagic. Bár 4 TD passzt adott az irányító és 243 passzolt yarddal zárt, az a két interception soknak bizonyult.

Rendkívül rossz elképzelésekkel érkezett erre a mérkőzésre a Bucs, hiszen a Panthers lényegében már az első félidőben eldöntötte a végkimenetelt. A szünet utáni ébredés kissé késői volt.

A Bucs védelméről mit is mondjak? A futásokat abszolút nem tudták megfogni, egész egyszerűen túl gyorsak voltak nekik az ellenfél támadói. Na nem mintha ez a sebességkülönbség a passz elleni védekezésnél nem jelentkezett volna.

A Bucs részéről Adam Humphries (2 TD, 82 elkapott yard) és O.J. Howard (2 TD, 53 yard) valamint a védelemből talán Lavonte David és Carl Nassib emelhető ki.

Mindazonáltal ha a negyedik negyed elején talán úgy is éreztük, hogy még van, valójában csapatunknak szemernyi sansza nem volt, hogy kicsikarják a győzelmet a csoportrivális ellen. Be kell látnunk! Kezdjük szépen elfoglalni jól megérdemelt helyünket a csoport utolsó helyén. 

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: foxsports.com