Dez Bryant a Saints játékosaként folytatja

dez2.jpg

Dez Bryant-et áprilisban tette ki korábbi csapata a Dallas Cowboys amelyet 8 szezonon keresztül szolgált és mivel nem talált magának csapatot mostanra szinte mindenki azt gondolta, hogy már nem fog pályára az idei szezonban. Ez azonban megváltozott ugyanis a New Orleans Saints egyéves szerződést köt az elkapóval.

Egyes források szerint hivatalosan csak holnap fog sor kerülni a szerződés aláírására de már tény, hogy Bryant a Saints játékosaként folytatja a pályafutását. Az offseasonban megkereste a Baltimore Ravens de Bryant akkor visszautasította a Hollók szerződését. Később, a szezon közben ugyanígy tett a Cleveland Browns ajánlatával is.

A kiszivárgott hírek szerint a Ravens hároméves, 21 millió dolláros szerződést ajánlott neki de akkor ez kevésnek bizonyult. A friss szerződéséről egyelőre nincsenek konkrétumuk csak annyi biztos, hogy a szezon végéig szól a megállapodásuk.

Anyagi szempontból nem érte meg, hogy kivárásra játszott de szakmailag pálya csúcsára érhet a döntésével. A hátralevő fél szezonban nem fog megugrani a bankszámlája de a Saints finoman szólva is más játékerőt képvisel mint a Ravens. A Browns-ról nem is beszélve.

A Szentek az első fordulóbéli vereségüket követően folyamatosan nyernek így jelenleg 7-1-es mérleggel rendelkeznek. Az NFC-ből (de talán az egész NFL-ből is) a Rams mellett a Super Bowl legnagyobb esélyesének számítanak így Bryant számára megadathat, hogy februárban magasba emelhesse a Lombardi-trófeát.

Bryant eddigi pályafutása során nyolc évet húzott le Dallasban, 7.459 elkapott yardot és 73 elkapott touchdownt szerzett. Érdekezésével tovább erősödött a Drew Brees, Alvin Kamara, Mark Ingram és Micheal Thomas nevével fémjelzett támadósor.

nfl.com, Fotó: twitter.com