A Bills elküldte a liga történetének legrosszabb irányítóját

Ma véget ért a Nathan Peterman projekt. A Buffalo Bills ma bejelentette, hogy megvált a tartalékirányítójától. Ebben a ligában meglepően nagy volt a bizalom vele szemben és sokkal több lehetőséget kapott mint amennyit megérdemelt volna a játéka alapján.

Tavaly például az első mérkőzésén amikor kezdő volt az NFL-ben rögtön rekordot döntött. Persze negatív rekordot ugyanis az első félidőben 5 interceptiont is összedobált és a debütálásán újonc irányító még nem adta el ennél többször a labdát.

Az idei szezont valahogyan mégis kezdőként kezdte de a nyitófordulóban a Baltimore Ravens ellen 0-ás irányítómutatóval zárt. Josh Allen sérülése után visszakerült a csapatba majd lecserélték Derek Anderson-ra de a Bears ellen valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag mégiscsak visszakerült a kezdőbe.

Összehasonlításképpen a számai. Ha Aaron Rodgers a következő 1.240 passzának mindegyike interception lenne akkor is jobb TD-Int aránnyal rendelkezne. Idén a Bears ellen 3 interceptiont és 0 TD-t dobott és a QB mutatója 20,8-ról felment 30,7-re. És a legjobb: másfél év alatt jobb irányítómutatót ért volna el akkor ha az összes labdát spikeolta volna mint így.

nfl.com, twitter.com, Fotó: sportingnews.com