A Raiders szerződtette C.J. Anderson running backet

Dorothy, ez már nem Kansas. Mondatnák a Fosztogatók új running backjének C.J. Anderson-nak. A szabadügynök futó a hét elején még a Kansas City Chiefs csapatánál próbálkozott, hogy betöltse a Kareem Hunt kirúgása miatt keletkezett űrt de végül Oaklandben kötött ki.

Anderson Draftolatlan szabadügynökként 2013-ban csatlakozott a Denver Broncos csapatához és öt éven keresztül volt a csapat játékosa volt. Tavaly jött el az a kiugró szezonja amikor pályafutása során először sikerült átlépnie az 1.000 futott yardos határt.

A Broncos áprilisban azonban megvált tőle és az idei szezonban a Carolina Panthers játékosa volt. Az eredmények azonban messze elmaradtak a tavalyitól. 24 futókísérletből 104 futott yardot szerzett az idei 9 mérkőzésén.

Az persze még kérdéses, hogy mekkora szerepet fog kapni Oaklandben. Marshawn Lynch kiesése után Doug Martin lett a kezdő futó és az utolsó mérkőzéseken már egész jól teljesített a korábbi elsőkörös választott. Mellett ott van Jalen Richard is akire főként a passzjátékban számítanak. Nem biztos, hogy ez a 4 mérkőzés elég lesz rá, hogy Anderson bebizonyíthassa, hogy kiérdemli a jövő évi kerettagságot.

profootballrumors.com, Fotó: 12up.com