Újabb eltiltás vár a Patriots elkapójára

A hírek szerint pályafutása során már ötödik alkalommal fogják eltiltani Josh Gordon-t. A New England Patriots elkapója a tiltott szerekre vonatkozó visszaengedés szabályait szegte meg és határozatlan idejű eltiltás elé néz. Gordon azóta már el is hagyta a Patriots keretét, hogy a mentális egészségére koncentráljon.

Gordon-t először 2013-ban tiltották el amikor egy egész szezont kapott amit végül 10 mérkőzésre mérsékeltek. 2014-ben egy újabb mérkőzéses eltiltást kapott majd akkori csapata a Cleveland Browns tiltotta el. 2015-ben pedig határozatlan eltiltás következett.

Nagyon meglepő lenne ha Gordon még pályára lépne az idei szezonban így a Pats-nek a Julian Edelman, Chris Hogan, Cordarrelle Patterson, Phillip Dorsett elkapósorral kell nekifutni az utolsó két alapszakasz illetve playoff mérkőzés(ek)nek.

Gordon egy jövő évi hetedik körös választással együtt szeptemberben érkezett a Browns-tól Foxboroughba és a Pats cserébe átadta a jövő évi ötödik körös választását. A Patriots-nál 11 mérkőzésen lépett pályára, 40 elkapásból 720 yardot és 3 touchdownt szerzett.

Gordon eddig pályafutása

nfl.com, Fotó: twitter.com