Le’Veon Bell a Colts-nál folytatná

A hírek szerint Le’Veon Bell szívesen játszana az Indainapolis Colts csapatánál. Mivel nem írta alá a rá rakott franchise taget így kihagyja az egész idei szezont és a történtek miatt biztosan nem fog visszatérni Pittsburghbe. Az egész hercehurca és James Conner játéka miatt valószínűleg a Steelers vezetői sem várják vissza így szabadügynökként kiválaszthatja a következő csapatát.

Leggyakrabban a New York Jets-t és a Colts-t emlegetik Bell következő csapataként ugyanis mindkét együttesnek igen jól jönne egy ilyen kaliberű running back és az általa kért magas fizetés sem okozna problémát a fizetési sapkában. Jelen állás szerint a Colts 123, a Jets 106 millió dollár szabad hellyel rendelkezik a követő évben.

Több csapat is érdeklődik Bell iránt de ebből a kettőből a Colts lenne a jobb választás. Ha mindkét csapat megadja a kért pénzt akkor a jelenlegi keretek alapján Indianapolisban jobb esélyei lennének a végső győzelemre. Andrew Luck egyre jobb formába lendül és hosszú idő után végre rendbe tették a támadófalat is.

Ráadásul Bell saját bevallása szerint szívesen együtt játszana Luck-al. A futót a passzjátékba is gyakran bevonják így nem meglepő, hogy inkább a jobb irányítóval rendelkező csapatot választaná. Ha csak ezen múlik a Sam Darnold - Luck összevetésben messze utóbbi kerül ki jobban.

clutchpoints.com, Fotó: clutchpoints.com