A Chiefs kétéves hosszabbítást kötött a futójával

A jelek szerint Kansas Cityben két jó mérkőzés is elég hozzá, hogy milliókat keress. Tegnap bejelentették, hogy Damien Williams kétéves, 8.1 millió dolláros szerződést kötött a csapatával.

Williams szükségmegoldásnak tűnt és Kareem Hunt elküldése illetve Spencer Ware sérülése miatt kapott csak nagy szerepet a támadóegységben. Az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy eddig meg is hálálta a bizalmat. Két hete a Chargers ellen 49 futott yardot, 2 TD-t és 74 elkapott yardot szerzett. Az elmúlt hétvégén a Seahawks ellen pedig karriercsúcsot jelentő 103 futott, 37 elkapott yardot és 1 elkapott TD-t szerzett.

Williams az ötödik profi szezonját futja és az első négy évben a Miami Dolphins játékosa volt. A decembere igazán jól sikerült, 5 touchdownt szerzett és futásaival átlagosan 5.3 yardos termelt. Most már Ő a Chiefs elsőszámú futója és szükségük lesz rá, hogy a múlt hétvégihez hasonló teljesítménnyel rukkoljon elő mert még nincs meg számukra a csoport elsőség és az 1. illetve az 5. kiemelt között hatalmas különbség van a playoffban.

nfl.com, Fotó: twitter.com