Rob Gronkowski visszavonulhat a szezon végén

Ismét felmerült Rob Gronkowski visszavonulása. A tavalyi év elején sokat lehetett olvasni, hogy a visszavonulás lehetőségét mérlegeli a New England Patriots tight endje és most a szezon végéhez közeledve ismét előkerült a téma. A játékoshoz közel álló források szerint a tight end most tényleg fontolóra vette, hogy végleg szögre akasztja a sisakját.

Gronkowski korábban posztjának legjobb játékosai közé tartozott de a teljesítménye megkopott az utóbbi időben. Ebben nagy szerepet játszottak a sérülések. Az első két szezonját leszámítva minden évben kisebb-nagyobb sérülések hátráltatták.

"A Los Angeles elleni mérkőzésre koncentráltam és ez ezen a héten sem fog változni. Jelenleg minden benne van. Jelenleg a Kansas City Chiefs jön. A hét a felkészülésről szól és nem gondolok ilyesmikre, mindent bele kell adni, fókuszálni és arra koncentrálni amit csinálsz és mindent bele fogok adni, hogy győzelemhez segítsem a csapatomat." - válaszolta Gronk amikor a visszavonulásáról kérdezték.

A tegnapi Chargers elleni mérkőzést mindössze egyetlen elkapással és 25 elkapott yarddal zárta. A mezőnymunkáját azonban érdemes kiemelni ugyanis mint blokkoló jól szerepelt. Több kulcs blokkot is kiosztott amivel nagy segítségére volt Sony Michel-nek és a jelenlétével is sikerült megosztani a védők figyelmét amivel több helyhez jutottak a csapattársai.

nfl.com, Fotó: twitter.com