A Raiders idén a San Francisco-i Giants stadionban játszhat

A hírek szerint megvan, hogy hol fogjuk játszani idén a hazai mérkőzéseinket. Még egy évig maradunk a Bay Area-ban és a San Francisco-i Giants stadionban fogadhatjuk majd az ellenfeleinket. Ez természetesen még nem végleges, a liga még nem bólintott rá a dologra.

A csapat bérleti joga lejárt az Oakland-i stadionra így nincs stadionunk a 2019-es szezonra. Oakland városával is tárgyalnak/tárgyaltak de a per miatt is kevés esély mutatkozik az egészségre. Las Vegas-ba pedig csak az új stadion befejezése után költözhetünk.

Szóval találni kell egy stadiont. Ha tényleg San Francisco-ba költözünk akkor ugyanúgy egy baseball csapattal fogunk osztozkodni mint eddig. Eddig az Oakland A’-vel osztottunk meg a stadiont aminek szeptemberben és októberben látható jelei voltak a pályán.

A 49ers Santa Clara-ban, San Franciscótól 45 mérföldre játssza a hazai mérkőzéseit. A liga nem biztos, hogy akar még egy csapatot San Franciscóban illetve a csapat engedélye nélkül nem fogja engedni a költözést. Ami valószínűleg nem is költözés lesz mert a központ, az edzőpálya stb. biztosan Oaklandben marad így gyakorlatilag 16 idegenbeli mérkőzésünk lesz idén.

profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: twitter.com