Hát akkor csapjunk bele!

bucscamp.jpg

A mai nappal kezdetét veszi a Buccaneers 44. training camp-je. Nincs új szerződést akaró és ezért távol maradó játékos. Ugyanakkor persze sajnos nem mindenki kezdhet neki a gyakorlatoknak. A nem futball sérültek listáján van az irányító Nick Fitzgarald, s hát természetesen Jason Pierre-Paul is. Esetében az orvosi jóslatok arról szólnak, hogy talán a november hónap az az időpont, amikor visszatérhet.

Fizikálisan nem terhelhető, vagyis ún. PUP listás is akad egy pár.
Justin Evans (S)
Jack Cichy (ILB)
David Kenney (OLB)
Ide sorolhattuk volna az elkapó Xavier Ubosi-t, de végül a Bucs megvált tőle és két játékost is igazoltak. Egyik a korábban Arizonában megforduló (Ki hitte volna?) tight end Troy Niklas, egy kis konkurenciának O.J.Howard számára. (Jó, ezt én sem gondolom komolyan) A másik a cornerback Mazzi Wilkins.

Bruce Arians, akit amúgy az NFL hivatalaos oldala az edzők rangsorában a 16. helyre tesz, közvetlenül Jon Gruden mögé, optimista. Elmondása szerint, amikor Arizonában átvette az előző évben 5-11-el végző gárdát, a következő évre pozitív mérleget sajtolt ki belőlük, két évre rá pedig 13-3-mal álltak a tabellán. Pedig Arians szerint akkor ott kevesebb volt a tehetség, mint jelenleg Tampában. 
Indul tehát a tarining camp, bő két hét múlva pedig az előszezon. 

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com