A Panthers egyéves szerződést írt alá Tre Bostonnal

A Carolina csapatánál nagy kérdőjel volt a free safety poszt az egész holtszezonban. Most, egy héttel az edzőtábor kezdete után végleges megoldást találtak. A Panthers csütörtökön egyéves szerződéssel leigazolta a szabadügynök safety Tre Bostont, a korábbi negyedik körös választásukat. Annak érdekében, hogy helyet tudjanak neki biztosítani a keretben, a Carolina lemondott a tight end Ethan Wolfról.

A Panthers 2014-ben Bostont a North Carolina csapatából draftolta és a három szezon során 16 meccsen volt kezdő a csapatban, mielőtt 2017-ben elküldték volna. Ezen időszak alatt öt interceptiont szerzett (hármat az alapszakaszban és kettőt a rájátszásban).

A 2017-es szezont a Chargers csapatánál töltötte, karrier csúcsot ért el öt interceptiont és nyolc levédekezett passzt produkálva, minden meccsen kezdő volt. 2018-ban a Cardinals csapatának tagja volt, három interceptiont és kilenc levédekezett passzt ért el, valamint karrier csúcsot ért el 85 szereléssel. Az elmúlt két évben szerzett nyolc interception-je holtversenyben a harmadik legtöbb a safety-k között ezen időszak alatt.

Most a 27 éves játékos visszatért oda, ahol NFL karrierje elkezdődött. És ő lehet a hiányzó darab abban a védelemben, amely igencsak átalakult ebben a holtszezonban.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu